Uchwyt do GSM - czy był (jest) jakiśoryginał ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • coobin
    Ambiente
    • 2009
    • 181

A moze dym jest bo mu zimno Jak odpala potem w ciagu dnia np po pracy to tez dymi??
  • macherstudio
    RS
    S_OCP Member
    • 2008
    • 2378
    • Mitshibishi
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zastanawia mnie fakt, czy SK wypuściła na rynek oryginalny uchwyt do telefonu montowany do O.1. Wdzięczny będę za jakieś zdjęcie tego cacka, jeśli to nie jest coś w stylu Yeti

macherstudio
    www.prostetorodo.pl

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

djczas, Stasiu,chyba chodzi o ori uchwyt w kolorze tapicerki mocowany w okolicach schowka.Dopiero do niego mocowało się uchwyt dedykowany do telefonu.Odbywało się to bez dziurawienia tapicerki.Jak go ostatnio widziałem kosztował 140 zł,ale to było dawno.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• macherstudio
        RS
        S_OCP Member
        • 2008
        • 2378
        • Mitshibishi
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Czy mogę prosić o jakiegoś fotosa - czytam ze zrozumieniem, ale wyobrażam sobie kanapki, a nie konsolę na gsm - może dlatego że głodny jestem.

Dziękuję za foto
        www.prostetorodo.pl

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

macherstudio, http://www.skoda-auto.pl/salon/akces...dex2.php?NO,B0
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• jlupino
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 362

A moze chodzi ci o takie coś.Nie wiem,czy to ori,bo było jak kupowałem wóz.
            Załączone pliki
            Jaro

Komentarz

• Agamek12
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 9935
              • Ford

Macherstudio, jeśli tego potrzebujesz, to mam taki sprzęt do sprzedania, ale dopiero jak zrobi się ciepło - muszę najpierw to coś wyjąć z auta. A w komplecie będzie oryginalny uchwyt (jeśli się nie myję z logo skody), baza pod Nokię (nie wiem niestety jaki model), mikrofon, głośnik, antena. Nie wiem, czy sprawne, bo nie sprawdzałem, ale będę chciał to sprzedać...

A montowane jest to (uchwyt) na wysokości radia i jest w kolorze szarym...
              Adam... Używam:
              Rolka: e11FL 97KM/130Nm
              Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• speedy
                Rider
                S_OCP Member
                • 2006
                • 396

Zamieszczone przez djczas
                JanuszSz, to jest własnie ta konsola ma dwa ocienie czarny i jasny jak w laurinie z tyłu jest taka blaszka a z przodu przykręca sie do panelu ogrzewanai pod plastikiem lub panelu climatronika
                dokladnie tak mam gdzies nawet taka nowa nieuzywana jak by ktos chcial

Komentarz

• Big
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 6389

Machersudio, polecam ci uchwyty (konsole) produkowane przez firmę Herisson (sam zakupiłem uchwyt do tel. tej formy do mojej O II). Uchyty są świetnie wykonane, mocuje sie je BEZ jakiegokolwiek dziurawienia deski (za pomocą blaszek wsuwanych pod tapicerke ub z wykorzystaniem oryginalnych śrubek w aucie). Dostępne są w ponad 20 kolorach tapicerki i wykonane są z naturalnej skóry - napewno dobierzesz idealny kolor do Twojej tapicerki
                  Ja zaplacilem 149 zł dostepne są na allegro i sprzesaje je firma R2Invest o ile pamietam jest ona z Wroclawia.
                  Naprawdę polecam
                  Czarny Elegance

Komentarz

Pracuję...