A moze dym jest bo mu zimno Jak odpala potem w ciagu dnia np po pracy to tez dymi??
Uchwyt do GSM - czy był (jest) jakiśoryginał ?
Zwiń
X
-
djczas, Stasiu,chyba chodzi o ori uchwyt w kolorze tapicerki mocowany w okolicach schowka.Dopiero do niego mocowało się uchwyt dedykowany do telefonu.Odbywało się to bez dziurawienia tapicerki.Jak go ostatnio widziałem kosztował 140 zł,ale to było dawno.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
macherstudio, http://www.skoda-auto.pl/salon/akces...dex2.php?NO,B0Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Macherstudio, jeśli tego potrzebujesz, to mam taki sprzęt do sprzedania, ale dopiero jak zrobi się ciepło - muszę najpierw to coś wyjąć z auta. A w komplecie będzie oryginalny uchwyt (jeśli się nie myję z logo skody), baza pod Nokię (nie wiem niestety jaki model), mikrofon, głośnik, antena. Nie wiem, czy sprawne, bo nie sprawdzałem, ale będę chciał to sprzedać...
A montowane jest to (uchwyt) na wysokości radia i jest w kolorze szarym...
Komentarz
-
-
Machersudio, polecam ci uchwyty (konsole) produkowane przez firmę Herisson (sam zakupiłem uchwyt do tel. tej formy do mojej O II). Uchyty są świetnie wykonane, mocuje sie je BEZ jakiegokolwiek dziurawienia deski (za pomocą blaszek wsuwanych pod tapicerke ub z wykorzystaniem oryginalnych śrubek w aucie). Dostępne są w ponad 20 kolorach tapicerki i wykonane są z naturalnej skóry - napewno dobierzesz idealny kolor do Twojej tapicerki
Ja zaplacilem 149 zł dostepne są na allegro i sprzesaje je firma R2Invest o ile pamietam jest ona z Wroclawia.
Naprawdę polecamCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz